Speciál 99 Külkereskedelmi Kft.

Vállalkozási múltunk 1982-ig mutat vissza. Elsők között voltunk még a rendszerváltozás előtti években, akik megkezdték az önálló vállalkozást. A vállalkozás kezdetén gépjármű kereskedelemmel foglalkoztunk. Külkereskedelmi partnereink között szerepelt Oroszország, Anglia, Németország és Franciaország, USA és Kanada. Kezdetben évi 50 autót, később éves szinten 400 gépjárművet forgalmaztunk, vámkezeltettünk.

2004-ben az EU-ba lépés után a gazdasági helyzet nyomására kiegészítettük a tevékenységünket ingatlanforgalmazással. Ezzel kezdtünk foglalkozni. Társasházi és sorházi lakásokat építettünk és értékesítettünk. 2004-ben egy négylakásos házat, 2005-ben 8 lakást és 2006-ban már 26 lakást adtunk át.

Részletezve az alábbi helyeken építettünk:

Budapest XVII. kerületében a Helikopter lakóparkban 2004-ben építettük az első házunkat.

  • 1 db négylakásos házat

Folyamatosan minden nyereségünket újabb lakások építésére fordítottuk és ezért tudtunk nagyobb léptékkel haladni. Évről-évre több lakást sikerült tető alá hozni. Ismét a XVII. kerületben de a Strázsa hegyen építettünk:

  • 1 db négylakásos sorházat,
  • 2 db kétlakásos ikerházat,
  • 6 db ötlakásos sorházat,
  • 7 db hatlakásos társasházat.

Kistarcsán az Auchan liget lakóparkban

  • 1 db kétlakásos ikerház készült.

Budapest, XVI. kerületében az otthonok a helyi igényekhez igazodva az átlagnál nagyobbak és garázsosak lettek.

  • 2 db négylakásos sorház épült.

Gyömrő liget lakóparkban

  • 2 db négylakásos sorház
  • 1 db kétlakásos ikerház készült el eddig

Ezen a területen még folynak az újabb projektek építése.

Gyömrő központjához közel elkészült

  • 1 db hatlakásos társasház.

A megnövekedett igények hatására 2007-ben megalakítottuk új cégünket a Speciál Beruházási Kft-t. Az ingatlanépítés fő hangsúlyát az emberi léptékre, a minél több zöldterülettel való kapcsolódásra helyezzük. Épületeink a ma forgalomban lévő legjobb minőségi anyagok felhasználásával kerül kialakításra, úgy a hőszigetelés terén, mint az épületgépészetben. Tervezéskor figyelembe vesszük a maximális helykihasználtságot. Nagy ablakok beépítésével a lehető legvilágosabb helységeket érjük el. Árkalkulációnál eddig sikerült a piac talán legkedvezőbb árát kialakítanunk. Összehasonlítva a soklakásos, több emeletes lakásoknál olcsóbb áron kínáljuk az ingatlanjainkat kertkapcsolattal.

Vevőink igényeinek jobb kielégítése érdekében kezdtünk el hitel és biztosítás közvetítéssel is foglalkozni. Ez azért fontos a vevő szempontjából, mert a szerződött bank ismeri cégünket, múltunkat és megbízik benne. Ismeri eddig felépült lakásainkat illetve az éppen aktuális projekteket. Ez által sok időt és energiát lehet megtakarítani. A banknak sem kell minden egyes hitelszerződéskor új céget megismerni, új bizalmat kialakítani.

Elérkeztünk a 2011-es évhez. Összesen 110 lakást adtunk át. A gazdasági válság sajnos ránk is hatással van. Cégünk biztos anyagi helyzete teszi lehetővé, hogy talpon maradjunk. Ha nem is olyan mértékű a növekedés, de folyamatosan építjük és értékesítjük az új lakásokat.

Bizakodva tekintünk a jövőre az újonnan megjelent hírek tükrében, hogy az állam újra támogatni kívánja a fiatal házasok új lakáshoz jutását. Illetve a gyermekes családokat.

Elérhetőségünk
Cím: 1173 Budapest, Géczi József utca 21.
Telefon:  +36 20/932-2288
Fax: +36 1 258-1582
E-mail: info@special99.hu